Koppel Go Getter met CodaBox

Via de codabox integratie heb je de mogelijkheid om je inkomende betalingen rechtstreeks in Go Getter te importeren om deze vervolgens aan onbetaalde facturen te linken. Indien je met een gestructureerde mededeling werkt op je facturen (OGM) wordt dit proces geautomatiseerd en heb je steeds een correct overzicht van je openstaande facturen.

Wat heb je nodig om deze integratie te kunnen gebruiken:

• Een actief codabox account

• Toegang tot het mail account waar je codabox account aan gekoppeld is.

De koppeling tot stand brengen:

• Navigeer naar het admin paneel en selecteer het onderdeel Integraties

• In het overzicht klik je bij de codabox integratie op “configureer”

coda

• Vervolgens krijg je onderstaand scherm te zien:

24a46eb2-2477-4ae3-be05-b76d2233ad42
  • Wanneer je op “volgende” klikt zal er een Token verstuurd worden naar het e-mail adres dat gekoppeld is aan je codabox account.

• Vul het aangekregen token in op de volgende pagina.

66cdfe39-4928-4a68-8cae-39c881db5923

• Klik op “volgende”

• Je kan vervolgens een aantal instellingen aanpassen via onderstaand scherm

69948c98-6602-44e0-8319-0bc27cb92445

Als je de stappen correct gevolgd hebt worden je inkomende betalingen vanaf nu geïmporteerd in jouw Go Getter platform.

Transacties in bankboek

Zodra de koppeling tot stand is gebracht, zal je betalingen zien verschijnen in het bankboek, en worden betalingen die herkend worden, meteen gekoppeld aan uw facturen.

Voor meer informatie van hoe de herkenning en matching gebeurd, klik hier.

Heb je toch nog hulp nodig? Neem dan contact op met onze Happiness Controllers via support@gogettersoftware.com