Hoe pas ik de betalingstermijn van een factuur aan?

Indien je de betalingstermijn wenst aan te passen kan je tijdens het opmaken van je factuur in het onderdeel “Instellingen” de betalingstermijn veranderen. Dit bereikt u door naar het tabblad "Documenten" te gaan en te klikken op het onderdeel "Facturen".

documenten facturen

Selecteer de factuur waarvoor u de betalingstermijn wilt aanpassen. In het gedeelte "Instellingen" kunt u de betalingstermijn aanpassen door op de termijn te klikken. Hierdoor wordt de termijn uitgeklapt en worden de beschikbare opties voor uw platform weergegeven.

Selecteer je gewenste betalingstermijn en bevestig door op het groene vinkje te klikken.

betalingstermijn veranderen