Document heropenen/bewerken

Hierin ziet u als voorbeeld hoe u een offerte kan heropenen. U dient deze stap te zetten voor bewerkingen nadat een document al is ingeboekt of is verstuurd naar de klant.

Zoek het document op die je wenst te heropenen en selecteer deze.
Vervolgens kan je rechts bovenaan op het omgekeerde pijl icoon klikken om het document te heropenen.

ongedaan maken - offerte

En dan hoeft u alleen nog te bevestigen.

2

Voila! Het document is heropend. Zo zal dit eruitzien in de lijst.

Screenshot 2023-06-13 at 15.16.48

Nu heb je de mogelijkheid om je document aan te passen door bv bijkomende werken toe te voegen, of om het document te verwijderen.