Samengesteld artikel aanmaken

Een nieuw samengesteld artikel maak je aan door op het tabblad “Nieuw” te klikken en vervolgens het onderdeel “Samengesteld artikel” te selecteren.

Je krijgt vervolgens een pop-up te zien waar je de artikelcode een intern label kan geven.
Sluit af door op “Bewaren” te klikken.

Vervolgens krijg je de fiche te zien van het samengesteld artikel.

Je kan hier volgende zaken aanpassen:

• Bruto & Netto prijs.

• EAN-code of de Europese Artikel Nummering code.

• Welke artikelen deel uitmaken van het samengesteld artikel.

• De omschrijving die op je documenten komt bij selectie van het samengesteld artikel.

• Overige instellingen zoals btw-tarief en meeteenheid.

Door te klikken op "Item" kun je artikelen toevoegen uit je database die deel moeten uitmaken van je samengesteld artikel.

Door te klikken op "WebConnect" kun je artikelen toevoegen rechtstreeks uit de webshop van de gekoppelde leverancier.

Wanneer je de gewenste instellingen hebt aangepast is het samengesteld artikel klaar voor gebruik.

Je kunt het samengesteld artikel toevoegen op een document door te klikken op de 3 bolletjes (1) en vervolgens te klikken op samengesteld artikel (2)

Door gebruik te maken van de zoekfunctie kun je het juiste artikel selecteren en op je document plaatsen.