Hoe koppel ik mijn e-mail?

In dit artikel lichten we kort toe hoe je je e-mail adres kunt linken aan je Go Getter account.

Het is belangrijk om minstens 1 e-mail koppeling te configureren, zodat je vanuit Go Getter, documenten & aanmaningen kunt verzenden. Je hebt de optie tussen Office 365, Gmail en SMTP.  Indien je je mail niet koppelt aan je Go Getter platform, zal het niet mogelijk zijn om documenten en aanmaningen vanuit de software te verzenden.

Indien je gebruik maakt van outlook, office 365,... klik hier.

Microsoft Outlook — Wikipédia

Indien je gebruik maakt van Gmail klik hier.

History of Gmail - Wikipedia

Het koppelen van elk ander domein kunt u via SMTP laten verlopen.

Klik hier voor de handleiding.