E-mail configureren via SMTP

Via een mail koppeling is het mogelijk je aangemaakte documenten in Go Getter rechtstreeks te mailen naar je klant. Navigeer naar het "Admin" paneel en klik vervolgens op "Integraties".
admin NL

integratie

Vervolgens zoek je naar "SMTP" en klik je op configure.

Onderstaande gegevens dien je bij de hand te hebben:

• het mailadres waarmee je wilt versturen

• Het wachtwoord van deze mailbox

In dit voorbeeld koppelen we een e-mail account met als provider Office 365.

(Zie helemaal van onder voor andere providers)

De gegevens die je bij SMTP host, Port & Encryptie invult hangen af van welke provider je gebruikt om je mails te sturen.

Bevestigen doe je door op “Bewaren” te klikken.

Onderstaande lijst bevat de gegevens voor de courantste mail providers.

E-mail provider

SMTP server

SMTP poort

SMTP encryptie

Office365

smtp.office365.com

587

TLS

Gmail

smtp.gmail.com (2 staps verificatie + app wachtwoord verplicht)

587

TLS

Telenet

smtp.telenet.be

587

TLS

Proximus

relay.proximus.be

587

TLS

Scarlet

smtp.scarlet.be

465

TLS

iCloud

smtp.mail.me.com (2 staps verificatie + app wachtwoord verplicht)

587

TLS of SSL

one.com

send.one.com

587

TLS

Combell

smtp-auth.mailprotect.be

465

SSL

Proximedia

smtp.online.be

587

TLS

OVH

ssl0.ovh.net

465

SSL

Hotmail

smtp.office365.com

587

TLS

Bitspot

smtp-auth.mailprotect.be

465

TLS

Live

smtp.live.com

587

TLS

windows (mail.com)

smtp.mail.com

587

TLS

Yahoo!

smtp.mail.yahoo.com

587

TLS

Office with AZURE

jowdomein-com.mail.protection.outlook.com

25

TLS

Online webmail

smtp.online.com

25

TLS

Indien je hulp nodig hebt bij het koppelen van jouw e-mail account of je e-mail provider staat niet in de lijst.
Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Happiness Controllers via support@gogettersoftware.com.