Facturen: uitgaven

Om de lijst van al je inkomende facturen te raadplegen selecteer je in het menu het onderdeel “Documenten”.
Vervolgens klik je in het deel uitgaven op “Facturen”.fact uitgaven

Vervolgens krijg je een lijst te zien met al je inkomende facturen die je hebt opgeladen via de Go Getter expenses app of het uniek mailadres dat je hebt gekregen. Je kan deze lijst sorteren door op de naamvelden te klikken in de tabel.

fact uitgaven 2

Wanneer je doorklikt op een factuur kom je op de bijhorende factuur fiche terecht. Hier heb je vervolgens een overzicht van alle mogelijke info over de factuur in kwestie.

fact uitgaven 3

• Zo kan je bijvoorbeeld ook meteen een pdf-voorbeeld opvragen van de factuur.
  • Je kunt de factuur dan als betaald markeren door op de knop "Betalen" in de rechterbovenhoek te klikken.
  • Je kan de factuur downloaden als pdf door op de knop “Download” te klikken.
  • De laatste knop “Blokkeren” zorgt ervoor dat het document geblokkeerd wordt voor betaling.