Digitale mailbox koppeling

Hoe koppel ik de digitale mailbox met mijn Striktly platform.

In het onderstaand artikel gaan we dieper in op de integratie tussen de digitale mailbox en jouw Striktly platform. Via de koppeling met de digitale mailbox is het mogelijk om jouw inkoop- en aankoopfacturen en kredietnota's, vanuit Striktly, periodiek te exporteren. Op deze manier zorg je voor een vlotte communicatie met uw  jouw accountant.

Wat heb je nodig om deze integratie te kunnen gebruiken:

• Striktly Accountancy module

• De frequentie waarop de documenten verzonden moeten worden.

• De e-mail adressen die je wenst te gebruiken voor jouw digitale mailbox.

• voor je aankoopfacturen & kredietnota's
    • voor je verkoopfacturen & kredietnota's

Tenzij anders afgesproken met je boekhouder.

De koppeling tot stand brengen:

• Navigeer naar het admin paneel en selecteer het onderdeel Integraties.

• In het overzicht klik je bij de digital mailbox integratie op “Configureer”.

• Vervolgens krijg je onderstaand scherm te zien.

• Vul hier een begindatum in (alle facturen vanaf deze datum worden geëxporteerd).
  • Selecteer "PDF" als document type.
  • Klik op "Volgende".

Je hebt op het volgende scherm de keuze tussen een handmatige of automatische export, wij kiezen voor automatisch.

• Pas de frequentie van de export aan. Dit kan dagelijks, wekelijks of maandelijks.

• Indien je wekelijks of maandelijks kiest, kan je ook aangeven op welke dag de export dient te gebeuren.

• Na het aanpassen van de instellingen druk je op “Volgende”.

• Vervolgens krijg je onderstaand scherm te zien.

• Indien u alle aan-en verkoopdocumenten naar hetzelfde e-mail adres wil sturen, vult u bij beide digitale brievenbussen hetzelfde e-mail adres in.

Het is mogelijk dat er een aparte mailbox is voor uw aan- en verkoopfacturen. Uw accountant kan u hierbij helpen!

• Druk op “Bewaren”.

Opgelet: het kan zijn dat uw email provider een limiet oplegt over hoeveel e-mails je kan sturen per export. Als de export zou stoppen (gedeeltelijk succes) dan moet je de export even opnieuw starten