Unpaid

Als je nog geen Unpaid account hebt, maak je er eentje aan via  Deze Link . Je hebt hiervoor enkel een e-mail adres en een wachtwoord nodig.

• Log in op Unpaid met je email adres en paswoord

• Ga naar jouw account via het hoofdmenu en klik op 'Uw claims'

• Klik in het menu, onder 'Facturen om in te vorderen', op “Go Getter” om de connectie te maken met je Go Getter account.

• Je maakt een token aan in de API-sectie van jouw Go Getter-account. Dit is een cijfercode die je toelaat om de connectie te leggen tussen Go Getter en Unpaid.

Om de API sleutel in Go Getter te vinden, volg je onderstaande stappen:

• Klik op gebruikerspictogram
    • Selecteer Admin
      11
    • Ga naar het onderdeel "API"
    • Het volgende scherm verschijnt:
      22
    • Kies ‘Nieuwe token’
      22
    • De token verschijnt op uw scherm, vervolgens kan je de token kopiëren naar het clipboard door op het icoontje te klikken.
    • Plak de Go Getter token in dit veld: 6a7bd9cf-7c52-42d0-943a-11cc65f675e1

• Vanaf nu krijg je in je Unpaid account automatisch een lijst te zien van Go Getter facturen die je kan invorderen.