Tekst op document zetten

INHOUD

Tekst toevoegen
Hoofding (titel) toevoegen

Navigeer naar het tabblad "Documenten" en klik vervolgens op "Offertes" onder "Inkomsten".
Documenten-offertes

Het onderstaand scherm zal weergegeven worden. Dit is een lijst met al je offertes. Klik op de offerte waarvoor je tekst wil toevoegen.
off selecteren

Bij het opmaken van de offerte heb je de mogelijkheid tekst toe te voegen door op de button “+ Tekst” te klikken.
plus tekst

Je kan er voor kiezen om een gedetailleerde beschrijving van uit te voeren werken toe te voegen. Hiervoor kies je best voor Paragraaf.

Je kan ook titels toevoegen. Hiervoor kan je de grootte van je tekst aanpassen door bijvoorbeeld Kop 1 of Kop 2 te kiezen.

Schermafbeelding 2023-07-17 om 12.07.44

U kunt een hoofding (titel) aan het document toevoegen door op de drie puntjes te drukken en dan op "hoofding" te drukken.

HOOFDING TOEVOEGEN

Een voorbeeld van hoe dit eruitziet:

VOORBEELD HOOFDING

Zoals u ziet, komt de hoofding te staan boven de omschrijving van de producten. U kunt dus kiezen voor een extra titel of een naam erbij te zetten voor het overzicht.