Simple-Simon koppeling

Hoe koppel ik Simple-Simon met mijn Striktly platform.

Een van de vele voordelen van de integratie tussen Simple-Simon en Striktly is dat je jouw data beheert op één plek. Bij een integratie tussen Simple-Simon en Striktly, is Striktly leidend met betrekking tot het aanmaken van klanten en artikelen. Simple-Simon volgt updates die gedaan worden in Striktly. Voeg dus makkelijk en snel klanten en artikelen toe in Striktly. Simon neemt binnen enkele minuten de gegevens over en je kan direct aan de slag met het maken en plannen van je werkbonnen!

Wat heb je nodig om deze integratie te kunnen gebruiken:

• Een actief Simple-Simon account

De koppeling tot stand brengen:

• Log in op je Simple-Simon account en ga naar "Integraties".
  • Klik hier op "Activeer Integratie" en selecteer "Inzetbaar" bij Striktly.

• Vervolgens klik je onderaan op de groene knop "Start activatie".  Jouw database zal nu worden leeggemaakt.
  • Wanneer dit proces voltooid is, kan je een connectie maken tussen Simon en Striktly.
  • Klik op "Koppel". Simon vraagt dan om een ‘API-Sleutel’. Door de API-sleutel ziet Simon dat hij mag verbinden met Striktly.

Om de API sleutel in Striktly te vinden, volg je onderstaande stappen:
    • Klik op het gebruikerspictogram.
    • Selecteer "Admin".

• Selecteer "API".

• Kies "Nieuw token".

• Kopieer het nieuw token dat werd gegenereerd.

• Plak vervolgens de token bij de API sleutel en klik op "Verbinden".

Voor meer info, ga naar de website van Simple-Simon of klik hier voor een uitgebreidere gebruiksaanwijzing.