PDF export

Hoe exporteer ik een PDF van mijn documenten uit het Striktly platform.

In onderstaand artikel laten we zien hoe je een PDF-export uitvoert van jouw documenten in je Striktly platform. Deze functie maakt het mogelijk om jouw facturen en kredietnota's in bundel om te zetten in PDF-bestanden, gebaseerd op hun boekingsdatum, en ze te verzenden naar een mailadres naar keuze.

Wat heb je nodig om de export uit te voeren:

• Het e-mail adres waarop je PDF-bestanden wenst te ontvangen.

Hoe exporteer ik PDF bestanden?:

• Navigeer naar het admin paneel en selecteer het onderdeel Integraties.

• In het overzicht klik je bij de PDF export integratie op “configureer”.

• Vervolgens krijg je onderstaand scherm te zien.

• Selecteer de documenten die je wenst om te zetten in een PDF-bestand. Zowel bij inkomsten als expenses, kun je kiezen om jouw facturen en kredietnota's afzonderlijk of gebundeld te exporteren.

• Klik op "Volgende".
  • Je krijgt onderstaand scherm te zien. Wanneer je met jouw muis op de weergegeven data gaat staan, zal je een potlood icoontje zien verschijnen. Klik hierop om de data aan te passen.

• Selecteer de begin- en einddatum van de periode waarvan je jouw documenten wilt omzetten in een PDF-bestand.

Vergeet niet op het groene vinkje te klikken om jouw aangebrachte wijzigingen op te slaan.

• Klik op "Volgende".

• Vervolgens krijg je onderstaand scherm te zien.

• Vul hier het e-mail adres in waarop je de PDF-bestanden wenst te ontvangen.
  • Klik op "Bewaren".