Orders

Een overzicht van alle orders binnen je Go Getter platform kan je terugvinden door via het menu op “Documenten” te klikken en vervolgens bij inkomsten “Orders” te selecteren.

Je komt vervolgens op onderstaand overzicht terecht waar je een lijst van alle orders kan terugvinden die je in Go Getter hebt gemaakt.

Je kan de lijst sorteren door op het naamveld te klikken in de tabel.

Je kan ook gaan filteren op status.

Zoeken naar een bepaald order kan via de zoekbalk rechts bovenaan de tabel.

Indien je de gegevens wenst te exporteren kan dit via de knop met het pijlicoon rechts bovenaan de pagina.

Vervolgens kan je op onderstaande pagina aangeven welke gegevens je wenst te exporteren.

Tot slot, wanneer je op een order klikt, zal je doorgestuurd worden naar de bijhorende order fiche.