Office365 e-mail koppeling

Hoe koppel ik Office365 met mijn Striktly platform.

In onderstaand artikel gaan we dieper in op de integratie tussen Office365 en jouw Striktly platform.

Het is belangrijk om minstens 1 e-mail koppeling te configureren, zodat je vanuit Striktly, documenten & aanmaningen kunt verzenden. Je hebt de optie tussen Gmail, Office365 en SMTP.  Indien je met geen enkele van deze gekoppeld bent, zal het niet mogelijk zijn om documenten en aanmaningen vanuit jouw Striktly platform te verzenden.

Wat heb je nodig om deze integratie te kunnen gebruiken:

• Voor de integratie met Office365 heb je geen module nodig
  • Een Microsoft email-adres

Eerste stap: Incognito venster

Het is heel belangrijk dat je Striktly bezoekt via een incognito venster.

Dit doe je zo:

Klik op 3 puntjes rechtsboven in je browser -> Klik op nieuw incognito venster

Via dit scherm, ben je anoniem aan het surfen en ben je zeker dat er achterliggend niet een ander mailadres aangemeld staat.

Surf nu naar je Striktly platform en volg de onderstaande stappen.

De koppeling tot stand brengen:

• Navigeer naar het admin paneel en selecteer het onderdeel Integraties.

• In het overzicht klik je bij Office365 integratie op “Log in met Microsoft”.

• Indien je bovenstaande gele knop niet ziet staan, dien je eerst de huidige koppeling los te koppelen.

• Na het loskoppelen, klik je op Log in met Microsoft

• Vervolgens krijg je onderstaand scherm te zien.

• Geef jouw Microsoft e-mailadres in en klik op "Volgende".
  •  Vul op het volgende scherm jouw wachtwoord in en klik op "Volgende".

• Vervolgens krijg je onderstaande melding te zien. Indien je aangemeld wenst te blijven, vink je "niet opnieuw weergeven" aan. Klik vervolgens op "ja".

• Vervolgens krijg je onderstaand scherm te zien.

• Vul hier eerst jouw volledige naam in.
  • Bij e-mail en antwoorden aan, vul je tweemaal hetzelfde e-mail adres in.
  • Onder handtekening kan je een standaard afsluiting voor je e-mails instellen. Echter is dit niet verplicht aangezien er in je E-mail templates een voorzien wordt.

• Klik op "Bewaren". De koppeling met Office365 is nu voltooid.