Koppel Striktly Expenses met Finbox (SD Worx)

In dit artikel bespreken we de koppeling tussen Striktly Expenses en het Finbox platform van SD Worx. Door Striktly te linken met Finbox komen ook loondocumenten van uzelf en eventuele collega's, gemakkelijk in uw boekhouding terecht.

• Klik hier om je in te loggen op het platform van SD Worx .
  • Klik onder Toepassingen op Finbox.
  • Zoek vervolgens naar uw bedrijf/dossiers van klanten. Selecteer het bedrijf en klik op "e-Send activeren".
  • Vul bij Facturen de onderstaande gegevens in:
    • Bestandsformaat = PDF

• Platform = Striktly

• E-mail: vul hier jouw persoonlijke Lyanthe/Expenses e-mail in.

Je laat de boekhouddocumenten parameters aan de rechterkant van de pagina leeg!

• Zet de slider op actief en klik vervolgens op opslaan.
  • Vanaf nu worden alle facturen uit Finbox  automatisch naar Striktly Expenses overgezet!