Klanten

Je kan een overzicht terugvinden van al je klanten door in het menu “Algemeen” te selecteren en vervolgens het onderdeel “Klant” te selecteren.

Je krijgt vervolgens onderstaand scherm te zien met een lijst van je klanten.

Deze lijst kan je sorteren op naam, klantnummer of btw-nummer.

Indien je een klant wenst te verwijderen kan je dit doen door, bij acties de 3 puntjes aan te klikken en “Verbergen” te selecteren.

Enkel klanten waar geen documenten aan gekoppeld zijn kunnen worden verwijderd.

Indien je op een klant klikt kom je op de klanten fiche terecht waar je alle info kan raadplegen. Je hebt ook de optie om vanuit deze lijst meteen een nieuwe klant aan te maken via de knop “+ Klant”.

Als laatste is het ook mogelijk om deze lijst te exporteren naar een Excelbestand, dit kan door op de knop “Exporteer” te klikken.

Vervolgens kan je selecteren welke gegevens je wenst te exporteren zoals te zien in onderstaande screenshot.