Hoe verwijder ik een document?

Eerst begint u bij het desbetreffende document. Hiervoor gaat u naar het tabblad "Documenten" en klikt u op "Alle documenten". Selecteer hierna het document dat u wenst te verwijderen. Als dit document nog over de status "open" beschikt, mag u naar STAP 3.

Staat de factuur al op betaald? Dan kunt u deze nog niet heropenen tot er geen betalingen/afschrijvingen meer in staan. Klik hier om de betaling af te koppelen voordat u doorgaat.

STAP 1: U heropent het document door op het pijltje terug te drukken.

1

STAP 2: Vervolgens bevestigt u dat u het document wilt heropenen.

2

Het kan zijn dat het document bij de boekhouder ligt, hier krijgt u dan ook melding van. In dit geval raad ik u aan om de Support te contacteren per mail met de factuurgegevens en uw eigen klantnummer zodat wij deze kunnen laten openzetten.

STAP 3: Vervolgens klikt u op de naam van de klant om de klanteninfo te openen.

3

STAP 4: Dan gaat u met uw muis over het heropende document heen en klikt u op de drie stipjes om dit document te verwijderen.

4

STAP 5: Daarna bevestigt u dit en is het document effectief verwijderd.