Hoe verwijder of pas ik een verkoopfactuur aan?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat je een factuur alleen kunt bewerken of verwijderen als deze de status "Open" of "Heropend" heeft.

Klik op het tabblad “Documenten” selecteer het onderdeel "Facturen" en zoek de factuur op die je wilt aanpassen.

Selecteer de factuur die je wilt bewerken.

Gezien in ons voorbeeld de factuur op 'Onbetaald' staat dienen we deze eerst te 'Heropenen'.

Schermafbeelding 2023-07-24 om 09.21.02

Indien u terug naar uw lijst met facturen navigeert zult u zien dat de status van uw document veranderd is naar "heropend". U kunt uw document verwijderen door op de 3 bolletjes te klikken die verschijnen aan de rechterkant en verwijderen te selecteren.

Vervolgens kom je bij de factuurkaart. Hier kun je de bestaande factuur bewerken door op "+ Artikel" of "+ Tekst" te klikken.