Hoe pas ik de oorsprong van mijn klanten aan?

In dit artikel bespreken we hoe je de oorsprong van jouw klanten aanpast.

• Bij Allereerst klikken we op "Admin" in het tabblad onder het gebruikersprofiel.
  • Klik op "Klant" en vervolgens op "Oorsprongen".
  • Je kan vervolgens bij het aanmaken van een klant aangeven hoe de klant tot bij jou is gekomen.
  • Om een oorsprong toe te voegen aan je klant. Kan je naar de klanten fiche gaan van de desbetreffende klant.
  • Klik op 'Oorsprong' en selecteer de gewenste oorsprong.  Schermafbeelding 2023-07-24 om 10.23.06
  • Bevestig steeds je selectie door op het groene vinkje te klikken.