Gebruiker toevoegen

Om een nieuwe gebruiker toe te kunnen voegen, dient u een extra gebruiker te hebben in uw abonnement. Indien u nog geen extra gebruiker hebt aangemaakt, kunt u best contact opnemen met customer success om dit aan te passen.

• Om een nieuwe gebruiker toe te voegen ga je naar het "Admin" paneel.

11

• Klik vervolgens op het onderdeel “Gebruikers” en dan kan je een nieuwe gebruiker toevoegen door op de button “+ Gebruiker” te klikken.

• Vervolgens vul je de gegevens aan als volgt:
    • Naam: voor- en achternaam
    • Gebruikersnaam: voornaam
    • E-mail
    • telefoon: gsm-nummer

image-png-Jul-10-2024-01-26-43-5874-PM
  • Vervolgens klik je op bewaren