Exact Online

Hoe koppel je exact online aan je Go Getter platform.

Met onze Exact integratie worden jouw uitgaande facturen rechtstreeks in je exact administratie geboekt. Je hoeft je facturen met andere woorden niet meer manueel te gaan boeken. Een voordeel voor zowel jou als je boekhouder.

Als je Exact in het verleden hebt gekoppeld maar de integratie is losgekoppeld, scroll dan naar beneden op deze pagina om te ontdekken hoe je de integratie opnieuw kunt herkoppelen.

Wat heb je nodig om deze integratie te gebruiken:

• De login gegevens van je Exact administratie

• Voldoende gebruikersrechten om gebruik te maken van de API

Zorg ervoor dat in Exact, er een betalingsvoorwaarde standaard ingesteld staat voor zowel aankoop- als verkoopfacturen. Ga hiervoor naar de instellingen van het dossier!

De koppeling tot stand brengen:

• Navigeer naar het "Admin" paneel en selecteer het onderdeel "Integraties".

admin integraties

• Klik bij het Exact onderdeel op “Login”.

3cb2b6b5-97cb-4fd5-9379-1fdc96f512f8
  • Op de pagina die dan wordt geopend vul je jouw gebruikersnaam in en klik je op “Volgende”.

• Vul je wachtwoord in en druk op volgende.

• Op de volgende pagina dien je Go Getter rechten te geven tot je administratie.

b195c1dd-c5db-46d2-91da-04600c11153b

• Nadat je toegang hebt gegeven tot je administratie kan je de koppeling beginnen configureren.

• Selecteer je afdeling en de begindatum van de export, klik vervolgens op “Volgende”.

• Je krijgt nu onderstaand scherm te zien.

• Selecteer vervolgens de juiste dagboeken voor inkomsten en expenses en klik op “Volgende”.

• Op het volgende scherm stel je voor de inkomsten de correcte grootboekrekeningen in, zoals op onderstaande afbeelding en klik op “Volgende”.

•  In de volgende stap doe je hetzelfde, maar dan voor de uitgaven.

• Hierna stel je voor inkomsten de correcte BTW tarieven in zoals op onderstaande afbeelding en klik je op “Volgende”.

• Op de volgende pagina vul je opnieuw de correcte BTW tarieven in, maar dan voor de uitgaven. Klik op "Volgende".

• Op de pagina die volgt kan je de frequentie van de export instellen, dit kan handmatig of automatisch. Nadat je de frequentie instellingen hebt aangepast, klik je op “Volgende”.

• Op de laatste pagina vul je het e-mail adres in waarop je een melding wenst te ontvangen, wanneer er een export is gebeurd.

Indien je bovenstaande stappen goed hebt gevolgd worden je uitgaande facturen meteen in exact geboekt.

Herkoppelen Exact

• Navigeer naar het "Admin" paneel en selecteer het onderdeel "Integraties".

admin integraties

• Klik bij het Exact onderdeel op “Herkoppelen”.

• Op de pagina die dan wordt geopend vul je jouw gebruikersnaam in en klik je op “Volgende”.

• Vul je wachtwoord in en klik op volgende.
  • Eens je inlogt zal de herkoppeling automatisch voltooien.

Toch nog hulp nodig? contacteer onze Happiness Controllers via support@gogettersoftware.com.

Lees meer...