Cloud

Alle gegevens die je in Go Getter aanmaakt en ter beschikking hebt worden opgeslagen in de cloud.
Je kan op elk moment deze bestanden raadplegen door in de menubalk op het wolk icoon te klikken.

cloud NL

Je krijgt vervolgens onderstaand scherm te zien dat dienst doet als bestandsbeheerder.

Je kan ook bestanden gaan toevoegen in bepaalde mappen door rechts bovenaan op het wolk icoon te klikken met de witte pijl.

Rechtstreeks slepen van af je bureaublad is ook een mogelijkheid. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je voor bepaalde klanten foto’s van de werkzaamheden wilt opslaan.