Een artikel aanpassen

Een artikel kan je aanpassen door op het tabblad “Algemeen” te klikken en vervolgens door te klikken op “Artikelen”.

algemeen artikelen

Je zoekt het artikel in de lijst en klikt hierop door. Vervolgens kan je in de artikelfiche de gegevens aanpassen.

• Onder omschrijving noteer je wat er zichtbaar dient te zijn op je document.

artikelfiche info

• Bij het onderdeel logistiek heb je de mogelijkheid om de Leverancier toe te voegen en eventueel het bestelnummer in te voeren.

Schermafbeelding 2023-07-17 om 13.25.22

• Onder instellingen kan je het BTW-tarief aanpassen, een meeteenheid toevoegen en het artikel verbergen.

Schermafbeelding 2023-07-17 om 13.27.04

Lees meer...