Alle documenten: uitgaven

Om een overzicht te krijgen van alle uitgaven binnen Go Getter selecteer je het onderdeel “Documenten” en klik je vervolgens op “Alle documenten”.

uitgaven

Vervolgens krijg je een lijst te zien van alle uitgaven (facturen en kredietnota’s) die je via de Go Getter Expenses app hebt opgeladen. Deze lijst kan je sorteren door op het naamveld te klikken in de tabel.
uitgaven 2

Wanneer je een document selecteert komt u op de uitgave fiche terecht waar je alle info over de factuur kan terugvinden. uitgaven 3