1. Helpcentrum
  2. Veelgestelde Vragen

Waarom merk ik onregelmatigheden in mijn platform?

U merkt enkele onregelmatigheden in uw platform. Dit kan aan enkele zaken liggen en is vlot op te lossen.

Een vertaler in uw Google Chrome

Door een vertaler aan te hebben staan in uw Chrome kunnen sommige zaken verspringen, omdat Google uw pagina's gaat proberen vertalen. Dit kunt u gemakkelijk voorkomen op volgende manier:

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Klik op Vertalen .
  4. Klik In het vakje dat verschijnt opnieuw op de 3 bolletjes rechtsboven in het vakje Meer .
  5. Klik vervolgens op "Deze site nooit vertalen".
  6. Refresh uw pagina

De zoominstellingen van uw browser

Indien u de webpagina te ver ingezoomd bekijkt gaan zaken in uw platform zich op een andere manier plaatsen zodat u nog steeds alle belangrijke info weergegeven krijgt op uw scherm. Dit is simpel aan te passen door terug uit te zoomen. Dit doet u op volgende manier:

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer.
  3. Kies de gewenste zoomopties naast 'Zoom':
    • Alles kleiner maken: Klik op Uitzoomen Uitzoomen.

Je kunt ook uitzoomen met de sneltoetsen:

• Alles kleiner maken:
    • Windows en Linux: Druk op Ctrl en -.
    • Mac: Druk op ⌘ en -.
    • Chrome OS: Druk op Ctrl en -.

Lukt het niet? Contacteer dan even support@gogettersoftware.com .