Logsysteem voor geëxporteerde facturen naar UBL

In dit artikel bespreken we hoe men geëxporteerde partijen kan aanpassen op het Go Getter platform. Doorloop de volgende stappen  om dit te bereiken:

• Op het dashboard, ga rechtsboven met uw muis op uw profiel staan. Klik vervolgens op "Admin":
    admin NL

• Ga beneden naar "Integraties" en klik hier op:
    integratie
  • Onder UBL klikt u op "Logs":
    UBL

• Het onderstaand scherm zal verschijnen. Deze lijst is een overzicht van de geëxporteerde partijen. Klik op de desbetreffende partij die u wilt aanpassen:

Via de 3 puntjes kan men een document verwijderen van Export:

Het document is nu verwijderd en kan nog aangepast worden.

Verder kan je een batch opnieuw exporteren indien je wenst.

• Ga naar Logs
  • selecteer de batch die je opnieuw wenst te exporteren

Schermafbeelding 2023-07-17 om 13.57.27