Logo aanpassen

Het logo aanpassen kan op 2 manieren:

Manier 1:

Na het inloggen kan je op je logo klikken om dit aan te passen.

Enkel foto’s in .jpg of .png formaat worden aanvaard.

Schermafbeelding 2023-07-24 om 10.03.14

Door op het wolkje te klikken kom je in je bestanden op je computer terecht. Selecteer het logo dat je wenst te gebruiken en bevestig door op 'Open' te klikken.

Manier 2:

• Ga naar je admin instellingen.

admin NL

• Ga vervolgens naar bedrijven. Klik op het wolkje om zo in je bestanden op je computer terecht te komen. Selecteer het logo dat je wenst te gebruiken en bevestig door op 'Open' te klikken.

logo 2 NL