Koppel Go Getter met het Peppol netwerk

Koppel Go Getter met het Peppol netwerk en verstuur je facturen via het netwerk naar je eindklant!

Wat heb je nodig om deze integratie te kunnen gebruiken:

• Je kan je slechts met 1 applicatie tegelijkertijd verbinding maken met het Peppol netwerk. Als je al via een andere applicatie verbonden bent, moet je deze eerst afkoppelen.
  • Om facturen te versturen via Peppol, moet je klant ook in het Peppol netwerk geregistreerd zijn.

De koppeling tot stand brengen:

• Navigeer naar het admin paneel en selecteer het onderdeel Integraties

• In het overzicht klik je bij de Peppol integratie op “Login”.

• In het configuratiescherm dien je even alle bedrijfsinformatie te controleren en aan te passen waar nodig.
Opgelet: Het Peppol netwerk is heel gevoelig aan het formaat waarop de data wordt doorgegeven:
*Straat en huisnummer dienen in aparte velden te staan
*IBAN nummer zonder spaties
* Telefoonnummer moet starten met +32 (bv. +321231212)
*website dient te starten met https:// (bv. https://gogettersoftware.com)

Als alle informatie correct is nagekeken, mag je op volgende klikken.

Als het scherm zonder foutmeldingen afsluit, is je bedrijf geregistreerd bij PEPPOL, via Go Getter.

Je kan je op elk moment ook terug uitschrijven, klik hiervoor op "Loskoppelen"

facturen versturen via Peppol

Om facturen te versturen via Peppol, moet je klant ook in het Peppol netwerk geregistreerd zijn.

Zodra je de configuratie van Peppol is gebeurd, gaat GoGetter elke klant scannen, en indien deze klant gekend is in het Peppol netwerk, zal er automatisch een icoontje verschijnen bij het opmaken van je factuur.

Hou er rekening mee dat elke klant in je platform wordt gecontroleerd. Dit kan best even duren. (+- 500 klanten per half uur).