1. Helpcentrum
  2. Veelgestelde Vragen

Hoe vind ik mijn klantennummer, inlognaam of wachtwoord terug?

Hieronder een woordje uitleg over hoe je je klantnummer, inlognaam en wachtwoord terug kan vinden.

Uw klantnummer vind je steeds terug op onze facturen, bovenaan in de hoofding.

Als je je klantnummer kent, kan je via de login pagina eenvoudig uw gebruikersnaam en paswoord terug opvragen via de "forgot username/password" knoppen

Indien je google wachtwoord manager gebruikt, kan je je gebruikersnaam en paswoord hier terugvinden:

Klik op de 3 puntjes rechtsboven in chrome:

Ga naar Passwoord en auto-aanvullen - Google wachtwoord manager

Zoek in uw paswoord manager naar "Striktly".

Daar ziet u uw gebruikersnaam en paswoord staan.
Klik op het "oog icoontje" om uw paswoord zichtbaar te maken