Hoe personaliseer je jouw platform in Go Getter?

Hierbij leer je hoe je jouw platform kunt personaliseren door deze stapsgewijze handleiding te volgen.

• Ga naar de rechterbovenhoek van het scherm en klik op het pictogram van een mannetje en selecteer "Profiel".

profiel nll

• Hier kun je een profielfoto toevoegen door te klikken op de knop "Update" naast het pictogram van het mannetje.

profiel nl

• Als je jouw wachtwoord wilt wijzigen, kun je dit ook doen door naar jouw profiel te gaan en te klikken op "Wachtwoord wijzigen".

profiel nl 2

• Hier moet je jouw bestaande wachtwoord invoeren en een nieuw wachtwoord kiezen dat je gemakkelijk kunt onthouden.

profiel nl 3

Je wordt dan weer teruggestuurd naar jouw dashboard. Volg deze stappen en personaliseer jouw platform zoals je dat wilt. Veel succes!