Hoe pas ik de nummering van mijn documenten aan?

In dit artikel bespreken we hoe we de nummering van de documenten aanpassen.

• Allereerst klikken we rechtsbovenin op "Admin" in het tabblad onder het gebruikersprofiel.
    admin nl
  • Klik vervolgens aan de linkerzijde van de pagina op "Nummeringssysteem".
    nummeringssysteem
  • Klik op het tabblad "Nummers", hierin kunt u alle nummeringen aanpassen. Onder het tabblad van documenten kunt u bij de potloodjes het nodige aanpassen.
  • U kunt naar de legenda onderaan kijken om te zien welke formaten u kunt gebruiken voor de nummering per document.
    nummeringssysteem documenten