Hoe maak ik een nieuw boekjaar aan?

Opgelet: Voor u een nieuw boekjaar aanmaakt, zorg ervoor dat alle documenten van uw vorig boekjaar geëxporteerd zijn naar uw boekhouder.  Neem bij twijfel contact op met onze helpdesk

Ga met uw muis op uw profiel staan rechtsboven en klik op "Admin" om naar uw admin paneel te gaan.

Selecteer het onderdeel "Nummeringssysteem" in uw admin paneel.

Vervolgens klik je op de button “+ Boekjaar”.

Vul de nodige informatie in in de gevraagde velden en klik vervolgens op "Bewaren".Schermafbeelding 2023-07-17 om 16.45.28

Zorg er steeds voor dat je nummering terug vanaf 1 begint.