Hoe koppel ik documenten aan een project?

Na dat je een project hebt aangemaakt navigeer je naar het document dat je wenst te koppelen. Hiervoor klik je op het tabblad "Documenten" en selecteer je het onderdeel "Alle documenten".

Er verschijnt een lijst van alle documenten zoals hieronder wordt weergegeven. Klik op het document dat je wenst te koppelen aan een project.

In het onderdeel “Instellingen” kan je vervolgens het document aan een project koppelen.

Navigeer naar Project en selecteer het project waaraan je het desbetreffende document wenst te koppelen.

Schermafbeelding 2023-07-17 om 16.14.19

Klik op het groene vinkje om je keuze te bevestigen.