Bedrijven

Informatie over je bedrijf kan je terugvinden door te navigeren naar het "Admin" paneel.
admin NL

Klik vervolgens door naar het onderdeel "Bedrijven".
bedrijven nl

Hier heb je de mogelijkheid om de bedrijfsgegevens zoals bijvoorbeeld het IBAN-nummer van je onderneming aan te passen of een nieuw rekeningnummer toe te voegen. Deze gegevens zijn belangrijk voor het aanmaken van facturen.
bedrijven nl 2

Let op! Een wijziging in de bedrijfsgegevens zullen na de verandering enkel op  nieuwe documenten verschijnen. Reeds gemaakte documenten zijn onveranderbaar.

Bevestig steeds je wijzigingen door op het groene vinkje te klikken.
Schermafbeelding 2023-07-17 om 09.41.33