Artikel toevoegen aan de factuur

Wilt u een artikel toevoegen aan uw document?

Er zijn twee manieren om artikelen toe te voegen. U kunt er een kiezen uit uw artikellijst of er een manueel toe te voegen die niet in uw lijst staat.

Eerst begint u met een open document zoals een factuur en kunt u klikken op de "+artikel" knop.

2023-12-29_15-15-14

Als u een artikel wil kiezen uit uw lijst, vult u bij artikelcode de code of afkorting in en kunt u zo uw artikelen oproepen. Vervolgens controleert u de gegevens zoals de hoeveelheid, prijs en btw. En als laatst klikt u op het vinkje zodat dit artikel effectief in wordt gevoerd.

2023-12-29_15-16-42

2023-12-29_15-17-03

Als u een artikel wenst toe te voegen die niet in uw lijst staat, kunt u dit ook eenvoudig doen.

U slaat eerst de regel van artikel code over. En dan vult u de naam van uw artikel in bij de omschrijving.

Vervolgens vult u de gegevens (hoeveelheid, prijs en btw) in en kunt u op het vinkje drukken!

2023-12-29_15-17-37

Zie zo, nu kunt u eenvoudig artikelen toevoegen aan uw documenten!